Lähde:Youtube


Arkeologit löysivät 1800 vuotta vanhan luolapiirroksen peniksestä – osattiin sitä jo silloinkin!

Jos olet joskus käynyt yleisessä vessassa, niin olet varmasti nähnyt kuuluisia penispiirroksia. Vessan seinät tuntuvat olevan täynnä vaikka minkälaisia piirroksia, mitkä eivät ehkä ole taiteen kauneimpia kukkasia. Arkeologit ovat kuitenkin nyt todistaneet, että ihmisten seinille piirtely ei ole tuhansien vuosien aikana muuttunut mihinkään.

Arkeologit löysivät Hadrian’s Wall -alueen läheltä Britanniasta melkoisen mielenkiintoisia piirroksia. Ilmeisesti vanhasta Pompeijin kaupungista löytyi myös peniskuvia seiniltä ympäriinsä. Nämä kuvat symboloivat onnea – sekä näyttivät tietä porttolaan. Arkeologit epäilevät siis, että aikanaan tälläkin alueella on saattanut sijaita porttola. Eipä siitä tosin tiedä.

Tältä samalta alueelta löydettiin myös muita seinille piirrettyjä kuvia. Nämä kuvat eivät kuitenkaan saaneet läheskään yhtä paljon huomiota kuin tämä seinälle kaiverrettu penis. On mielenkiintoista nähdä, että kulttuuri ei ole paljon 1800 vuoden aikana muuttunut. Seinille piirretään edelleenkin peniksiä – tosin ehkä hieman vähemmän aikaa kestävässä muodossa. Lyijy- ja kuulakärkikynien tuotokset tuskin kestävät aikaa yhtä hienosti kuin tämä luomus.

- ILMOITUS -


Katso kuva alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun