Lähde:Youtube


DreamHack, Riot ja Telia yhdistävät voimansa Pohjoiseen LoL Championship -sarjaan

DreamHack, Riot ja Telia yhdistävät voimansa Pohjoiseen LoL Championship -sarjaan

Esports organisaatio DreamHack, videopeli kehittäjä Riot Games ja teleoperaattori Telia ovat yhdistäneet voimansa käynnistääkseen Pohjois- Eurooppalaisen haaran League of Legends Championship -sarjalle.

DreamHack ja Riot Games ovat tehneet sopimuksen käynnistääkseen Northern League of Legends Championship (NLC) sarjan, uuden Pohjois-Eurooppalaisen liigan Riot Games’ LoL nimellä, jota DreamHack tulee ylläpitämään.

- ILMOITUS -


Urheiluvedonlyöntiä tarjoavat suomikasinot tulevat myös tarjoamaan mahdollisuutta lyödä vetoa NLC -sarjan peleistä, sekä seuraamaan pelin tapahtumia livevetojen avulla.

NLC:tä tukee uusi kilpailukyinen ekosysteemi Telia Esports -sarjassa, joka laajenee Suomesta Norjaan, Tanskaan ja Ruotsiin, mukana ovat kansalliset liigat ja DreamHackin hallinnoima UKLC, joka toimii Yhdistyneessä Kuningaskunnassa ja Irlannissa.

NLV:n avajaiskauden on tarkoitus alkaa kesäkuussa, ja se pelataan verkossa, kauden finaalien ollen tarkoitus pitää 7.8. elokuuta DreamHack Summer tapahtumassa Jönköpingissä Ruotsissa. Kaksitoista Pohjois-Euroopan parhaista League of Legends e-urheilujoukkueista osallistuu NLC:hen, mukaan lukien ENCE, Nordavind, Singularity, Barrage, BT Excel ja Fnatic Rising. He kilpailevat vähintään 1 miljoonasta Ruotsin kruunusta (92 000 euroa / 100 000 dollaria) per kausi, joka myönnetään joukkueille ja pelaajille.

“DreamHack on ollut johtava e-urheilun järjestäjä Pohjoismaissa jo kauan ja olemme erittäin innostuneita yhteistyöstä Riotin kanssa pitkällä tähtäimellä luodaksemme vakaamman ekosysteemin pelaajille, faneille ja joukkueille League of Legendsin ympärille,” DreamHackin tuotepäällikkö Michael Van Driel kertoi.

”Yhteistyössä 12 suurimman joukkueorganisaation kanssa kaikista eri maista, NLC uskoo, että se tulee olemaan paras alueellinen e-urheilukilpailu. ”

Yhdessä DreamHackin ja Riotin kanssa Telia perustaa League of Legends Nordicin kansallisten sarjojen ja useiden kansainvälisten komponenttien kanssa. Telian mukaan yhteistyö Riotin kanssa antaa Telia Esports -sarjalle mahdollisuuden laajentua Suomesta Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan.

Kaikilla mailla on omat kansalliset liigat, joissa pelaamisia tarjotaan kunkin maan äidinkielellä. Kaksi parasta joukkuetta Telian tuottamista kansallisista liigoista siirtyy Telia Masters -turnaukseen, josta parhaat joukkueet etenevät Northern League of Legends -sarjaan.

“Riot Gamesilla on jo League of Legends liigat Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Kiinassa ja Koreassa,” Telia Finlandin toimitusjohtaja Heli Partanen kertoi. “Uuden Telia Esports Seriesin avulla me haluamme tehdä Pohjoismaista merkittävän osan maailmanlaajuista e-urheilun ekosysteemiä ja tarjota pelaajille ja katsojille maailmanluokan e-urheilu sisältöä ja kokemuksia. Uudessa yhteistyössä avin mielikuvitus on rajana”

 

Telia hankki huhtikuussa Suomessa oikeudet  DreamHackilta ja ESL:tä ESL Pro Touriin. DreamHack ja ESL sopivat myös norjalaisen kaupallisen- ja maksu-TV lähetystoiminnan harjoittaja TV2:n kanssa mediaoikeussopimuksesta ESL Pro Tourille.

 

 

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun