Lähde:Youtube

Empaattinen papukaija reagoi omistajansa yskään – ihana otus!

Linnut ovat hyvin viisaita eläimiä. Aina ei ihan ymmärretäkään sitä, kuinka empaattisia ja sympaattisia eläimiä linnut voivat olla. Monia erilaisia lintuja pidetään jopa lemmikkeinä. Papukaijat, jotka ovat linnuista viisaimpia, sopivat myös hienosti lemmikeiksi.

Vaikka kaikki papukaijat eivät opi puhumaan, jotkut kuitenkin oppivat oikein hienosti sanomaan lauseita ja sanoja sekä imitoimaan erilaisia ääniä. Tällä alla olevalla videolla näemme ihanan harmaan papukaijan, joka kuuluu siihen kastiin, joka oppii puhumaan.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Alla olevalla videolla papukaijan omistaja yskii ja aivastelee taustalla. Papukaija kuuntelee sitä empaattisesti ja se alkaa itsekin yskiä ja aivastella – vaikka papukaijat eivät oikeasti osaa yksiä, osaa tämä yksilö ainakin imitoida ääntä hienosti. Se myös kysyy omistajaltaan, onko tämä kunnossa. Kunnollisen aivastuksen jälkeen se vielä sanoo omistajalleen ”terveydeksi!”, emmekä voi olla hymyilemättä tälle ihanan symppikselle papukaijalle. Sitä selvästi huolettaa omistajansa hyvinvointi!

Kukapa ei haluaisi oman lemmikkinsä kyselevän vointia?

Katso suloinen video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun