Epämiellyttävä asukas korvassa

Varmasti monikaan ei pidä lainkaan hämähäkeistä, jotkut jopa pelkäävät niitä olentoja, eikä niitä haluta asumaan taloon saatika omaan kehoonsa. Useimmiten ne pysyvätkin poissa ihmisten luota, mutta tämä mies ei ollutkaan ihan niin onnekas.

 

Kiinalainen mies hakeutui lääkäriin korvassaan tuntuvan ikävän kutinan tunteen takia. Lääkäri tutki miehen korvaa, eikä aluksi löytänyt sieltä mitään poikkeavaa. Lääkärin otettua endoskoopin avuksi asiakkaan korvan tutkimiseen, teki hän epämiellyttävän löydön tämän korvasta.

- ILMOITUS -


 

Miehen korvan kutinan aiheutti siellä asuva, pieni hämähäkki, joka oli rakentamassa omaa pientä pesäänsä miehen korvan sisälle. Hämähäkki oli todella nopealiikkeinen lääkärin poistettavaksi kirurgisilla instrumenteilla. Loppujen lopuksi hämähäkki huuhdottiin veden avulla pois asiakkaan korvasta elävänä ja vahingoittumattomana.

 

Hämähäkki saatiin hyvin tallennettua videolle lääkärin otettua videokuvaa asiakkaan korvasta samalla, kun tutki mystisen kutiamisen syytä. Kyseinen hämähäkki ei ollut aiheuttanut suuria vaurioita asiakkaan korvaan, mutta oli kuitenkin kutonut verkkoa tämän korvakäytävään aiheuttaen ikävää kutinaa.

 

Tekeekö mieli pestä omat korvat heti paikalla ? Kannattaa. Kannattaa pestä vaikka kahdestikin.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun