Lähde:Youtube


Eräänä iltana, päivän askareiden päätyttyä, pariskunta oli vetäytynyt levolle

Eräänä iltana, päivän askareiden päätyttyä, pariskunta oli vetäytynyt levolle, kun yhtäkkiä nainen huomasi miehensä koskettavan häntä varsin erikoisella tavalla.
Mies aloitti antamalla kätensä liikkua hellästi naisen hartioilta hänen kaulalleen. Hän antoi käden liukua naisen rinnoille, koskettaen niitä vain kevyesti. Sitten jatkoi antamalla käden varovaisin liikkein siirtyä naisen kyljelle ja sormenpäiden hipaistessa kevyesti naisen vatsaa hän tunsi miehen vieneen kätensä toiselle kyljelle antaen käden vaeltaa kohden lanteita.

Mies jatkoi, hellin liikkein tunnustellen naisen lanteita, ensin toisen, sitten toisen puolen. Lanteilta mies jatkoi retkeään kohden naisen sääriä, tutkittuaan molempia hän siirtyi polven kohdalta tunnustelemaan jalan sisäpintaa. Käsi nousi pitkin naisen vasenta jalkaa ja juuri ennen kosketusta naisen herkimpään, mies pysähtyi ja teki saman oikealle jalalle.
Tässä vaiheessa nainen alkoi olla kiihoittunut ja hän voihkaisi kevyesti siirtäen itseään parempaan asentoon. Naisen liikahdettua mies keskeytti toimensa ärtyneenä ja pyörähti omalle puolelleen sängystä.
”Miksi lopetit, kultani?”nainen kuiskasi.
Tähän mies vastasi: ”Löysin mun kännykän.”

- ILMOITUS -


HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun