Lähde:Youtube

Eräänä päivänä blondi meni autokorjaamolle ja sanoi korjaajille vaihdelaatikon olevan rikki

JAA

Eräänä päivänä blondi meni autokorjaamolle ja sanoi korjaajille vaihdelaatikon olevan rikki. Korjausmiehet vakuuttivat korjaavansa vaihdelaatikon, ja pyysivät blondia tulemaan parin tunnin päästä uudelleen.

Pari tuntia kului ja blondi haki korjatun autonsa korjaamolta, ja lähti pois. Seuraavana päivän blondi saapui paikalle uudelleen, ja sanoi vaihdelaatikon olevan taas rikki. Mekaanikot vakuuttivat jälleen korjaavansa auton, ja pyysivät blondin parin tunnin päästä takaisin.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Parin tunnin päästä auto oli jälleen korjattu, ja blondi lähti pois autonsa kanssa. Seuraavana päivän blondi saapui jälleen korjaamolle samasta asiasta valitellen. Tällä kertaa eräs mekaanikoista kysyi, kuinka blondi vaihdelaatikkoaan käytti.

Blondi vastasi: ”No, kun lädhen liikkeelle, niin laitan ykkösen päälle. Kun lisään hieman vauhtia, vaihdan kakkoselle. Kun lisään vauhtia enemmän, laitan kolmosen silmään. Sitten kun menen jo melko kovaa, laitan nelosvaihteen. Sitten kun ajetaan jo tosi kovaa, niin pistetään viitonen, ja sitten kun mennään vielä kovempaa, niin laitetaan se rallivaihde!”

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliMies meni eläintarhaan ja huomasi, että eläintenhoitaja yritti piristää hevosta, joka näytti todalle masentuneelta
Seuraava artikkeliOlipa kerran sotalaivaston kapteeni, jolla oli papukaija