Lähde:Youtube


Gootilla on jäätävä irokeesi – ei mahdu kaikkiin huoneisiin sisään!

Hiukset ovat monille tapa olla luova ja päästää oma persoonallisuus esille. Monet vaihtavat hiustensa muotoilua ja väriä jatkuvasti, sillä omia hiuksia muotoilemalla, leikkaamalla ja värjäämällä voi saada aikaan hienon oman tyylin. Tällä herrasmiehellä on todellakin ihan oma tyyli, siitä ei pääse yli eikä ympäri.

”Parma Ham” -nimellä liikkuva Lontoossa asuva mies on pitänyt goottilaisesta tyylistä jo aina teini-ikäisestä asti. Nin 13-vuotiaana hän aloitti erilaisten goottityylisten asusteiden käyttämisen ja nykyään hän on aina päästä varpaisiin meikkiä unohtamatta gootti. Mutta mikä tekee hänestä erilaisen, ovat hänen uskomattomat hiuksensa.

Hän sanoo, että noin 70% näistä hiuksista on tekohiusta, sillä hän haluaa säästää omia hiuksiaan vaurioilta. Hän kampaa nämä pitkät ja paksut pidennykset ylös ja vaikka minkälaisiin muotoihin. Hän sanoo, että jos hän aloittaisi alusta hiustensa muotoilemisen, siihen kuluisi 2-3 hiuslakkapurkkia.

- ILMOITUS -


Isot hiukset tuottavat tosin hankaluuksiakin silloin tällöin, sillä hän ei mahdu kaikkiin tiloihin sisään korkeissa kengissään ja suurella irokeesilla varustettuna.

Katso video uskomattomista hiuksista alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun