Lähde:Youtube


Haukoitus tarttuu – pystytkö olemaan haukottelematta?

Eläimiä ja niiden touhuja on ihana katsella, tekivät ne sitten mitä hyvänsä. Niiden leikkimistä ja jopa ruokailuhetkiä on hauska seurata. Jopa niiden unta on hyvin rauhoittavaa katsella. Mutta entäs sitten, kun eläimet haukottelevat sydämensä kyllyydestä?

Haukotus tarttuu! Se on todettu jo moneen kertaan. Jopa tutkijat ovat tutkineet haukotuksen vaikutuksia ihmisiin, ja tutkimusten mukaan haukotuksen tarttuminen on täysin normaalia. Mutta pystytkö sinä katsomaan tätä alla olevaa videota haukottelematta sydämesi kyllyydestä?

Tällä ihanalla alla olevalla videolla näemme eläimiä muutaman minuutin verran. Nämä ihanat karvaturrit haukottelevat ihan sydämensä pohjasta. Kun näitä katsoo, niin ihan itseäkin alkaa unettaa – ja tietysti haukotuttaa. Jos sinulla on univaikeuksia, innostut takuulla tästä videosta! Tätä ei nimittäin voi olla katsomatta ilman, että itsekin alkaa haukotella.

- ILMOITUS -


Näemme muun muassa haukottelevia, koiria, kissoja, oravia, apinoita ja muita ihania otuksia. Voiko näin suloista videota ollakaan?

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun