Lähde:Youtube

LÄHDEUnilad

Hieman toisenlaiset häät – nainen meni naimisiin itsensä kanssa

Outoa, että tämä on edes mahdollista?

Hyvin moni pitää yhtenä elämänsä suurimmista tavoitteista päästä jokin kaunis päivä astelemaan avioliiton luvattuun satamaan. Hääpäivän eteen nähdään paljon vaivaa ja kaiken halutaan menevän täydellisesti.

Sanomattakin on selvää, että häiden tarkoitus on saattaa kaksi ihmistä lopullisesti yhteen, mutta mitä ilmeisimmin näin ei aina ole. Italiassa nimittäin nainen nimeltä Laura Mesi meni itse itsensä kanssa naimisiin. Paikalla oli muun muassa 70 kutsuvierasta ja kolmikerroksinen hääkakku.

40-vuotias Mesi kertoo saaneensa idean, kun hän erosi ex-miehestään, jonka kanssa oli viettänyt 12 vuotta. Mesi sanoo, että itsensä kanssa naimisiin meno ei sovi kaikille, sillä siihen tarvitaan muun muassa paljon rahaa, tukea muilta sekä pisara hulluutta.

- ILMOITUS -


Mesi ei suinkaan ole ainoa nainen maapallolla, joka on mennyt itsensä kanssa naimisiin. Kyseinen toiminta on nimittäin nostanut päätään maailmalla ja sen on sanottu olevan jopa pienimuotoinen trendi.

Tämänkin hääkonseptin ympärille on kehkeytynyt myös liiketoimintaa. Yhdysvalloissa toimiva sivusto I Married Me tarjoaa valmiita paketteja itsensä kanssa naimisiin menoa varten. Erittäin mielenkiintoiseksi kysymykseksi jää, kuinka toimitaan avioeron tullessa?

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun