Lähde:Youtube


Hotellin työntekijät paljastavat likaiset salaisuudet!

Hotellissa lomaileminen on mukavaa. Saat sotkea mielesi mukaan, pyykkiä ei tarvitse pestä eikä imuria tarvitse näyttää lattialle. Sängyt ovat puhtaita ja pehmeitä ja huonepalvelukin on käytettävissäsi. Mutta hotellitkin pitävät sisällään pieniä salaisuuksia.

Tällä alla olevalla videolla hotellin työntekijät paljastavat salaisuuksia hotelleista. Hotellivirkailijat kertovat esimerkiksi, että jos haluat jotain ilmaiseksi, sinun kannattaa pyytää kauniisti. Sinun ei kuitenkaan kannata valehdella ja laittaa tyynyn alle kondomia tai tuoda mukanasi rottaa huoneeseen.

Työntekijät kertovat myös, että he ovat nähneet pornon filmausryhmiä hotelleissa enemmän kuin kerran tai kaksi. He myös muistuttavat, että he tietävät ihan tasan tarkkaan, jos petät vaimoasi. Virkailijat kertovat myös, että minibaarin herkkuja on turha yrittää korvata, vaan ne laskutetaan aina luottokortiltasi.

- ILMOITUS -


He myös paljastavat, että huoneen kaukosäädin, sohvat, tuolit ja päiväpeitto ovat huoneen likaisimpia osia – kannattaa siis pitää varansa ja olla istumatta muualla kuin sängyllä!

Katso paljastukset alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun