Lähde:Youtube


Hurjan näköinen suoritus – mies pompottelee jalkapalloa radiomaston huipulla

Tällä miehellä on jo 8 eri Guinnessin ennätystä.

Yhdessä sosiaalinen media ja puhelimien kamerat ovat mahdollistaneet sen, että tällä hetkellä ihmiset kuvaavat ja jakavat kuvamateriaalia muiden ihmisten nähtäville enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Tämä mahdollistaa monia upeita asioita, kuten sen, että voimme nähdä mitä uskomattomimpia suorituksia ja asioita oman puhelimen tai tietokoneen ruudulla kaikkialta maailmasta.

John Farnworth on mies, joka kutsuu itseään jalkapallo freestyleriksi. Hän kertoo, että hänellä on tällä hetkellä hallussaan kahdeksan eri Guinnessin ennätystä. Hän kuvaa paljon omia suorituksiaan ja jakaa niitä tietenkin myös somessa, jossa hänellä on paljon seuraajia.

- ILMOITUS -


Hiljattain mies kuvasi varsin pelottavan näköisen suorituksen, jossa hän pompottaa jalkapalloa radiomaston huipulla. Vaikka ja onneksi Farnworthilla on yllään turvavaljaat, oli suoritus rohkeutta ja taitoja vaativa.

Farnworth kertoo, että kyseinen radiomasto oli korkeudeltaan 600 jalkaa, joka on metreissä noin 180 metriä. Itse Farnworth piti temppuaan suurena haasteena itselleen ja sitä se myös ehdottomasti oli.

Katso huima video alta:

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun