Lähde:Youtube

Huvipuisto haastaa sinut makaamaan arkussa 30 tuntia – saatat voittaa rahaa!

JAA

Six Flags on Yhdysvalloissa sijaitseva suuri huvipuistoketju. Tämä supersuuri DC -sarjakuvien teemalla varustettu teemapuisto juhlii tällä viikolla Freight Festiä syksyn ja Halloweenin kunniaksi. Ja nyt heillä on menossa melkoinen vampyyrisimulaattori.

St. Louisissa sijaitseva huvipuisto on haastanut vierailijansa pysymään arkussa 30 tuntia putkeen. Jos pysyt arkussa koko ajan, saatat voittaa $300. Huom – saatat. Tähän haasteeseen valitaan 6 ihmistä, ja jos useampi kuin 1 ihminen pysyy arkussa vaaditun ajan, voi olla, ettet voita rahaa ollenkaan.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Hyvä uutinen on kuitenkin se, että kerran tunnissa saa käydä vessassa ja ruoat ja juomat toimitetaan puiston puolesta. Lisäksi voit ladata puhelimesi ollessasi arkussa, eli voisit toisin sanoen vain pitää itseksesi Netflix -maratoonia ja katsella leffoja 30 tuntia.

Mutta on pakko sanoa, että eikö tällaisesta haasteesta voisi voittaa hieman enemmän rahaa kuin $300? Reilun vuorokauden kyyköttäminen arkussa on nimittäin ihan takuulla haasteellista, vaikka arkusta saakin nousta kerran tunnissa vessaan.

Ottaisitko sinä tämän haasteen vastaan?

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliLentomatkustajien korvat ja nenät vuotivat verta, koska pilotti ”unohti” paineistaa matkustamon.
Seuraava artikkeliUlkonäkö muuttui täysin! – Nyt on ollut tyyliniekka asialla!