Lähde:Youtube

LÄHDEBBC

Intialainen mies joutui pakenemaan Suomeen paljastettuaan patsaan salaisuuden!

Ihmeiden paljastamisesta tunnettu Intialainen Sanal Edamaruku on edelleen jumissa Suomessa paljastettuaan vuonna 2014 erään pyhän patsaan salaisuuden.

Hän matkasi Mumbain asuinalueelle missä oli patsas, joka tiputti vettä varpaistaan. Paikalliset katoliset pitivät sitä ihmeenä ja ihmiset kävivät usein patsaalla kummastelemassa “pyhää vettä” ja välillä jopa joivat sitä.

Edamaruku tietenkin suuntasi paikan päälle ja pahaa aavistamaton ihmeiden paljastaja ei kuitenkaan osannut arvata, että paljastettuaan salaisuuden hänen henkensä tulisi pian olemaan vaarassa.

- ILMOITUS -


Hän tutki mistä vesi oli peräisin ja tämä johti hänet tulvivan vessanpöntön viemärin luokse. Kun tämä tapaus näytettiin televisiossa Edamarukun ohjelmassa, paskavettä juoneet ihmiset olivat tietenkin raivoissaan. He syyttivät Edamarukua jumalanpilkasta ja vihapuheesta jumalaa vastaan.

Katoliset ryhmät ilmoittivat tästä poliisille ja nyt Edamaruku voitaisiin vuonna 1927 perustetun Intialaisen lakipykälän mukaan vangita ilman varoitusta vihapuheesta moneksi vuodeksi vankilaan.

Nyt hän on jumissa Suomessa koska kotimaahan hän ei voinut enää jäädä väkivaltaisten ihmisten ja virkavallan takia.

 

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun

1 KOMMENTTI

  1. Tässä syy miksi uskonnot on perseestä. Ihmiset on helvetin sairasta sakkia. Uskovaisilla ei ole mitään rajoja nuissa sekopäisyyksissään, vaan alkavat tappamaan muita heti kun itse huomaavat olevansa väärässä. Mikään tekosyy tappamiselle ei ole niille ongelma, vaan ennemminki sairaan uskonnon levittämisen työkalu.

Comments are closed.