JAA KAVEREILLE

Hyvin usein lepakot yhdistetään autioihin taloihin, kauhuelokuviin ja muihin pelottavuuksiin. Lepakoita näytetään kauhuelokuvissa osana pelottavaa kohtausta, ja ne ovat jopa sarjakuvissakin usein pelottavaksi piirrettyjä.

Mutta niinhän sitä sanotaan, että kirjaa ei tulisi arvostella kannen perusteella. Tässä tapauksessa asia taitaa kuitenkin olla päin vastoin, nimittäin nämä kuvasarjassa esiintyvät ihanat pienet lepakonpoikaset ovat mitä suloisin näky eikä niitä voi tosiaan kuvitella kauhuelokuvien rekvisiitaksi.

Tässä alla olevassa kuvasarjassa näemme pienten lepakonpoikasten parhaimmat puolet. Kuvissa ne on kapaloitu kuten vauvat konsanaan ja laitettu vieri viereen nukkumaan. Yhdessä kuvassa osalla poikasista on jopa tutti suussa. Lepakot ilmeisesti rakastavat vesimeloonia, nimittäin yksi kuva paljastaa lepakon, joka on tarrautunut kiinni vesimelooniin. Muissa kuvissa näemme vain ylitsepursuavan määrän ihanuutta! Nämä lepakot ovat aivan yhtä suloisia kuin kissat tai koiratkin.

- ILMOITUS -


Mitä suloisimmat pienet poikaset saavat sinutkin takuulla venyttämään suupielesi oikeaan suuntaan! Katso kuvat alta näistä ihanista lepakoista ja jaa kavereille! Etenkin sille kaverille, joka sanoo, että lepakot ovat kauhistuttavia.

#1.


Jos mielestäsi lepakot ovat pelottavia, katso nämä 7 kuvaa!

Christa -
HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun