Lähde:Youtube

24h sinisellä ruualla?!

Kiinnitätkö sinä koskaan huomiota siihen, minkä väristä ruokasi on, jota syöt? Netin maailmassa on levinnyt paljon haasteita siitä, kuinka joku somevaikuttaja yrittää syödä tietyn väristä ruokaa 24 tunnin ajan. Haaste tulee siinä, kun yrittää valita juuri oikean väriset ruuat ja silti selvitä vuorokaudesta olematta täysin nälissään. Onkohan se vaikeaa? Monet on usein tehty neutraaleilla väreillä, kuten oranssilla, vihreällä ja valkoisella, mutta tubettaja Joona Hellman laittoi riman korkeammalle, ja teki haasteen sinisellä ruoalla.

Hän näyttää videolla, mitä hän ostaa ruokakaupasta haastettaan varten. Ostosreissu näyttää aiheuttavan turhautumista ja jopa pientä paniikkia, kun hän huomaakin, ettei olekaan paljoa mitään sinistä, jota hän voisi syödä, muuta kuin karkkia. Hän kuitenkin keksii ihan hyviä muutamia ruokia, kunnes huomaakin, että mustikkajugurtti ei ole sinistä, vaan violettia.

Video on todella hauskaa katsottavaa ja mielenkiintoista huomata, minkä värisiä ruuat oikeasti onkaan. Ota video huumorilla ja nauti!

- ILMOITUS -


Osallistu keskusteluun