Lähde:Youtube

Karhun poikanen kiipeää vuorenrinnettä päästäkseen äitinsä luokse – uskomaton taistelu!

Sanotaan, että ainoa kerta, kun häviät on silloin, kun lakkaat yrittämästä. Tämä on koettu toteen jo monta kertaa niin ihmisten kesken kuin eläintenkin kesken. Kun yrität huolimatta siitä, kuinka monta kertaa epäonnistut, saatat yllättää itsesi. 

Tällä uskomattoman motivoivalla videolla näemme kaksi karhua, äidin ja pennun, jotka yrittävät kiivetä vuoren rinnettä ylöspäin päästäkseen vuoren huipulle. Vuoren seinämä on hyvin luminen ja liukas. Äitikarhu kiipeää ylös suhteellisen vaivattomasti, mutta pennulla on paljon vaikeuksia.

Se yrittää pysyä äidin perässä, mutta se luisuu alas ja päätyy alkupisteeseen neljä kertaa. Kannustamme pentua hurjasti kotikatsomossa, ja vihdoin ja viimein pentu pääsee äitinsä luokse! Tämä video on todellakin todiste siitä, mitä tapahtuu, kun jatkaa yrittämistä huolimatta epäonnistumisista. Onneksi äitikarhu ja pentu vihdoin pääsivät huipulle! Pentu on varmasti tämän jälkeen väsynyt – toivottavasti se sai huilihetken! Ota oppia tästä pennusta ja elä elämääsi luovuttamatta koskaan!

- ILMOITUS -


Katso motivoiva video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun