Lähde:Youtube

Kauneusvinkkejä – oletko kokeillut jo?

Jokainen joka pitää omasta ulkonäöstään erityistä huolta, varmasti joskus kärsii kaikesta siitä vaivannäöstä. On kuitekin olemassa paljon erilaisia hienoja niksejä, jotka helpottavat tätäkin osa-aluetta arjessa. Tällä videolla jopa 33 helppoa niksiä helpottamaan kauneudenhuoltoa !

 

Tiesitkö, että langanpätkällä voit helposti ja vaivattomasti poistaa epätoivotut karvoitukset kasvoista, esimerkiksi viiksikarvat ja kulmakarvat ?

- ILMOITUS -


 

Entä sen, että kahvilla saat pois tummat silmänaluset ?

 

Videolla esitellään useita luonnonmukaisia keinoja kauneudenhoitoon, esimerkiksi säärikarvojen vahaukseen. Muutama luonnollinen ainesosa, jota todennäköisesti joka kodista löytyy ja jos ei, niin on ainakin edullista hankkia.

 

Löydät myös vinkkejä, kuinka tehdä arkimeikki täysin syötävillä ainesosilla! Näin teet esimerkiksi huulipunasi itse ja luonnollisesti.

 

Sekoittamalla ruokasoodaa ja kookosöljyä, saat aikaan seoksen, jota käyttämällä hammastahnana saat valkoisemman hymyn. Uskomatonta!

 

Käyttämällä vanhat luomivärisi uusiksi, voit saada upean hehkun ihollesi. Sinun tarvitsee vain sekoittaa kaksi mieleistäsi sävyä murskaamalla ne keskenään ja sekoittamalla siihen myös kookosöljyä. Aseta aine suihkepulloon ja näin saat upean öljyn, joka saa ihosi hehkumaan hieroessasi sitä ihoosi.

 

Osallistu keskusteluun