Lähde:Youtube


Kaupunki käski miehen madaltaa aitaansa – mies kosti melkoisen hauskalla tavalla!

Kaliforniassa, Santa Rosan kaupungissa on tapahtunut erikoinen mielenilmaus, kun Jason Winduksen aitaa madallettiin kaupungin käskystä.

Windus oli rakennuttanut oman talonsa pihalle suuren, 6 jalan korkuisen aidan pitääkseen hänen suuret koiransa tontillaan, mutta niillä olisi kuitenkin mahdollista juosta ja leikkiä vapaasti. Aidan rakennuttaminen oli tyyristä, sillä se maksoi 9000 dollaria.

Winduksen naapuri oli kuitenkin tehnyt kaupunginhallitukselle valituksen tästä aidasta, sillä se häiritsi vieressä olevan risteyksen näkyvyyttä, ja näin aiheuttaisi vaaratilanteen. Kaupunginhallitus hyväksyi valituksen ja näin osoitti Windukselle käskyn puolittaa aitansa korkeus.

- ILMOITUS -


Windus koki tilanteen epäreiluna, sillä kenenkään muun aitaa ei ollut jouduttu madaltamaan kyseisessä naapurustossa. Hän kuitenkin kehitti hieman erikoisen tavan ilmaista mielipiteensä.

Windus asetti pihalleen alastomia mallinukkeja niin, kuin ne olisivat pitämässä pihajuhlia. Siellä on myös kyltti, jossa leikinomaisesti kerrotaan olevan yksi varattu paikka sille ääliölle, joka valitti kyseisestä aidasta. Hän halusi herättää toiminnallaan huomiota, ja sitä tapaus myös sai. Winduksen mukaan noin viisikymmentä ihmistä on pysähtynyt aitansa viereen ottamaan asettelusta kuvan, ja kertonut kuinka mahtava se heidän mielestään on.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun