Lähde:Youtube


Kävely- ja pyörätiet saivat uuden tulokkaan – tähänkö älypuhelimet ovat maailman tuoneet?

Voisiko näitä olla 10 vuoden päästä kaikkialla?

Kaupungeissa on hyvin monia liikkujia, kuten pyöräilijöitä, autoja ja kävelijöitä. Usein heille on omat väylänsä, kuten pyörätiet, kävelytiet sekä tietenkin myös autotiet. Näiden on tarkoitus muun muassa tehdä liikkumisesta kaupunkiympäristössä sujuvaa sekä turvallista.

Hyvin moni on varmasti nähnyt kaupungeissa ihmisiä, jotka kävelevät eteenpäin, mutta he eivät katso eteenpäin, sillä he näppäilevät puhelintaan.

Sanomattakin on selvää, että toisinaan tämä johtaa erilaisiin tapaturmiin ja asiaan halutaan selvästi muutos ainakin Kiinassa Xi’anissa, jossa puhelinta käyttäville on päätetty valmistaa oma kävelyväylänsä.

- ILMOITUS -


Kyseinen väylä sijaitsee kaupungin ruuhkaisella alueella Yanta Roanilla. Väylän leveys on 80 senttiä ja pituutta sillä on 100 metriä.

Väylä on otettu vastaan positiivisin ja tietenkin myös negatiivisin mielipitein, sillä eihän mikään uusi keksintö ole koskaan hyvä asia joidenkin mielestä. Osa ihmisistä on suorastaan taputtaneet idealle, mutta osa on puolestaan verrannut puhelimien käyttäjien addiktiota, jopa tupakan polttamiseen.

Mitä mieltä olet itse seuraavanlaisesta älypuhelimen käyttö väylästä?

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun