Lähde:Youtube

LÄHDEYouTube

Kenguru pääsi valokeiloihin kesken ottelun – only in Australia

Kyllä on nopea ja ketterä eläin!

Maailmalta nousee aina silloin tällöin uutisia ja eri kuvia, joissa jotain urheilutapahtumaa häiritään. Usein häiriköt ovat valitettavasti muun muassa jalkapallo-otteluissa viuhahtavia mieshenkilöitä. Usein ottelu joudutaan keskeyttämään hetkeksi ja vartijat saavat huvittavan, mutta sitäkin turhauttavan tehtävän, kun he joutuvat poistamaan viuhahtajan kentältä.

Aina otteluita ei kuitenkaan keskeytä pelkästään viuhahtajat, sillä joskus se voi olla myös eksynyt eläin. Näin tapahtui tovi sitten Australiassa, kun kenguru päätti keskeyttää New South Walesissa pelatun rugby-ottelun.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Country Rugby Leaguen ottelussa kohtasivat Spacecats ja Nyngan, kunnes yhtäkkiä yleisön huomio kiinnittyy aivan johonkin muuhun kuin otteluun. Kentän läpi pomppinut kenguru osoitti sen, että kengurut ovat varsin nopeita ja vikkeliä eläimiä.

Moneen viuhahtajaan verrattuna kenguru oli varsin helppo ottelun keskeyttäjä. Se nimittäin sai yleisöön täysin uutta eloa ja sen ”viuhahdus” kesti vain muutamia sekunteja, jonka jälkeen se poistui kentältä oma-aloitteisesti.

Katso huvittava video alta:

Osallistu keskusteluun