Lähde:Youtube


Kiinalainen jalkapallojoukkue maalasi stadioninsa kullan väriseksi – he uskovat sen tuovan onnea

Tällä kertaa tämä jopa toimi!

Hyvää onnea toivotaan kummallisilla eri tavoilla ympäri maailmaa aina täällä meillä Suomessakin. Vaikka erilaiset toimet hyvän onnen eteen ei välttämättä toimisikaan, tuntuvat ne kuitenkin aina motivoivan jotenkin eteenpäin.

Kiinassa jalkapallojoukkue nimeltä Guangzhou R&F päätti hiljattain tehdä hyvin radikaalin vedon onnensa kääntämiseksi. Sinisestä väristään tunnettu joukkue päättikin maalata sinisen stadioninsa kullan väriseksi, jotta heidän onnensa kääntyisi.

Päätös maalaamisesta kuulostaa hieman hurahtaneelta ja lisää bensaa liekkeihin tuo se, että stadion remontoitiin kauttaaltaan vasta viime vuonna. Kyseisessä remontissa stadion maalattiin siniseksi sopimaan joukkueen paitojen väreihin.

- ILMOITUS -


Sininen väri ei mitä ilmeisimmin ollut kovinkaan suotuisa, sillä joukkue oli voittanut viimeksi 12. maaliskuuta. Ihmiset eivät enää käyneet katsomassa otteluita ja johto ei keksinyt enää syitä huonolle pelimenestykselle. Epätoivoissaan stadion päätettiin maalata kullan väriseksi.

Maalausurakka valmistui heinäkuun puolessa välissä ja se on kääntänyt joukkueen onnen. He ovat tehneet urakan jälkeen vähintään neljä maalia ottelua kohden ja he voittivat juuri paikallisvastustajansakin.

1. Tältä stadion näytti ennen maalausta.

2. …ja tältä maalauksen jälkeen.

3. Kultainen penkki on aina kultainen!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun