Lähde:Youtube

Kissat kiperässä ohitustilanteessa – kuinka he ratkaisevat pulman?

JAA

Ehkäpä samainen ratkaisu syntyy ensi kerralla nopeammin?

Ihmiset joutuvat lähes joka päivä elämässään tilanteisiin, joissa heidän tulee antaa tilaa vastaantulijalle. Tällaisia tilanteita tapahtuu muun muassa liikenteessä tai kadulla kävellessä. Yleensä ne eivät aiheuta sen ihmeempiä ongelmia, ellei sitten kyseessä ole väistämiseen liian ahdas tila.

Seuraavalla videolla kaksi kissaa ovat joutuneet tilanteeseen, jossa he eivät voi jatkaa matkaansa, ellei jonkinlaisia väistöliikkeitä tapahdu toisen osapuolen johdosta. Koska kyse on kuitenkin kissoista, on molemmilla kyseessä oma kunniansa ja molemmat ovat kissamaisen itsekkäitä.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Mikäli vastaavassa tilanteessa olisi kaksi ihmistä, luultavasti tilanne selviäisi siten, että toinen peruuttaisi leveämpään kohtaan, jossa he voisivat ohittaa toisensa. Jos kyse olisi liikenteessä tapahtuvassa tilanteesta, määräisi liikennemerkki sen, kumman tulisi väistää.

Kissoilla ei tunnetusti ole käytössään liikennemerkkejä ja vaikka olisikin, eivät he luultavasti niitä noudattaisi. Katso seuraava huvittava video, niin sinulle selviää, kuinka kissat ratkaisevat kinkkisen pattitilanteen.

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliMitä, jos tunnetut hahmot olisivatkin nakkeja? – Kyllä, luit oikein
Seuraava artikkeliTämän hurjapään temppu saa kainalot roiskumaan hiestä