Lähde:Youtube

LÄHDEYouTube

Koira nauttii talvisesta kävelylenkistä – ei tosin ihan sillä tavalla kuin luulet

No, mutta jokainen tyylillään!

Useimmilla lemmikkikoirilla on tarve päästä ulos muutamia kertoja päivässä, jotta he pääsevät tekemään tarpeensa. Näiden ulkoilukertojen lisäksi hyvä omistaja tekee koiriensa kanssa myös muitakin ulkoiluja ja viettää lemmikkinsä kanssa aikaa kodin ulkopuolella paljon.

Vaikka sääolosuhteet voivat toisinaan olla ihmisen ja koiran mielestä haastavat, ei ulkoilusta välttämättä tahdo aina tulla mitään. Lumi on kuitenkin useammalle koiralle sellainen elementti, joka innostaa niitä tavalla tai toisella.

Erityisesti juuri satanut raikas lumi saa monet koirat piehtaroimaan lumessa ja hieromaan omaa turkkiaan siihen. Tässä toiminnassa on monia eri tyylejä, joista jotkut voivat olla hyvin huvittavia, kuten seuraavalla videolla.

- ILMOITUS -


Videolla koiranomistaja on yhdessä kahden koiransa kanssa hiihtämässä. Toinen koirista kävelee omistajansa vierellä mallikkaasti, kun sillä välin toinen nauttii lumesta omalla huvittavalla tavallaan. Omistajan mukaan lumesta nauttiva koira tekee vastaavaa usein, joten hän ja toinen koirista ovat tottuneita siihen.

Osallistu keskusteluun