Lähde:Youtube


Koira on hieman ylisuojelevainen pentuaan kohtaan – hulvaton video!

Kaikki vanhemmat, niin ihmis- kuin eläinvanhemmat, ovat jokseenkin suojelevaisia, mitä omaan pesueeseen tulee. Silloin tällöin kohtaamme kuitenkin sekä eläimiä että ihmisiä, jotka ovat hieman ylisuojelevaisia omia pienokaisiaan kohtaan – kuten tämä kultainennoutaja on.

Koirat pitävät erinomaista huolta pennuistaan ja vahtivat niitä enemmän tai vähemmän taukoamatta. Joskus on se on melkoisen hupaisaa katseltavaa. Tällä alla olevalla videolla tapaamme kultaisennoutajan, joka on hyvin suojelevainen tytärtään kohtaan.

Näemme videolla, kuinka joku yrittää koskea tämän koiran pienokaiseen, ja koira nappaa heti tyttärensä etutassujensa väliin suojaan. Omistaja yrittää jopa pyytää pentua antamaan tassun, mutta isä tuuppaa tyttären mahansa alle piiloon ja antaa oman tassunsa sen sijaan. Tätä isäkoiraa suojelevaisempaa koiraa emme ole nähneetkään! Sillä ei nimittäin ole aikomustakaan antaa kenenkään koskea pentuunsa edes pitkällä tikulla.

- ILMOITUS -


Meneeköhän tämä ylisuojelu jo liian pitkälle? Toivottavasti koiraisä antaa pennun kasvaessa sille hieman enemmän vapauksia!

Katso hupaisa video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun