Lähde:Youtube

Koiranpennun yritys laskeutua portaita saa meidän sydämemme sulamaan!

Koiran pentujen elämää on suloista katsella ja seurata. Ne ihmettelevät maailmaa vielä ja uusien asioiden kokeminen on niille uskomattoman jännittävää. Pienetkin asiat, kuten ensilumi, veden juominen ja jopa portaiden laskeutuminen voi olla pienelle pennulle aivan todella jännittävää.

Tällä alla olevalla videolla näemme, kuinka pienelle pennulle jopa matalien portaiden laskeutuminen voi olla hyvin pelottavaa. Emme voi olla kannustamatta kotikatsomossa pientä pentua eteenpäin! Hymyhän tässä nousee kasvoille.

Näemme alla, kuinka Butterball -niminen 7 viikkoa vanha pentu laskeutuu portaita ensimmäistä kertaa. Se raukka vikisee portaiden yläpäässä omistajan kannustaessa sitä tulemaan alas. Butterball muksahtaa ensimmäisen portaan alas, jonka jälkeen se on hieman varovaisempi. Kohta se saa portaiden ideasta kiinni ja laskeutuu loput portaat kuin ammattilainen!

- ILMOITUS -


On ihana seurata, kuinka koira selvästi miettii, että miten portaat toimivat. Onneksi sen omistaja on kärsivällinen ja sen kaveri, toinen koira, odottaa rappujen alapäässä.

Katso suloinen video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun