Lähde:Youtube

Koiraperheeseen tuli kissa – koiran reaktio saa internetin nauramaan kippurassa!

Koirat ja kissat eivät aina tule juttuun keskenään ja sitäkin useammin ne ovat hieman epäileväisiä toisistaan. Joskus koirat ja kissat ovat parhaimpia kaveruksia, ja joskus käy näin. 

Sarjakuvissa nähdään usein, kuinka koirat jahtaavat kissoja. Tällä kertaa videolla näkyvä tilanne on kieltämättä huvittavan sarjakuvamainen, vaikka kissa on enemmänkin koiran perään kuin päinvastoin. Koirat ja kissat eroavat toisistaan kuin kesä ja talvi, ja se voi joskus aiheuttaa hieman epäileväisyyttä ja erimielisyyttä.

Tällä hauskalla alla olevalla videolla näemme, kuinka koiraperheeseen saapunut perheenlisäys epäilyttää. Perhe oli hankkinut koiralleen kaveriksi kissan, joka kävelee uteliaana ikkunalaudalla. Koira istuu kissan vieressä, ja katselee sitä kummeksuen. Kissa ilmeisesti ihmetteli, että mitä tämä suuri otus oikein pällistelee, ja päätti nappaista koiraa tassullaan naamasta. Koiran reaktio tähän kissan tassutaputukseen on niin huvittava, että se on katsottu Facebookissa jo yli 3 miljoonaa kertaa!

- ILMOITUS -


Katso hulvaton reaktio alta ja jaa kavereille! Piristää takuulla päivää!

Dog Isn't Sure About New Family Cat

Doggo's not sure about the new member of the family… ????????????

Julkaissut UNILAD Sunnuntai 14. tammikuu 2018

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun