Lähde:Youtube

Kuorma-auton kuorma alkaa valua ulos lavalta

Kuorma-auton pysähtyessä punaisiin valoihin, viereen ajaa pikkuinen Suzuki Swift, josta pomppaa blondi ulos ja juoksee kuorma-auton ympäri koputtamaan kuskin ikkunaan. Kuski avaa ikkunan ja blondi selittää: ”Moi, mun nimi on Linda ja sun kuormas alkaa valua ulos lavalta”, johon kuski vaan kattoo blondia hiljaa kieroon ja jatkaa matkaa.

No seuraavissa punaisissa taas tää Suzuki ajaa kuorma-auton viereen ja blondi kirmaa kuorma-auton ympäri ja koputtaa kuskin ikkunaan. Kuski avaa taas ikkunan ja blondi selittää: ”Moi, mun nimi on Linda ja sun kuormas alkaa valua ulos lavalta”. Taas kuski vaan puistaa päätään ja ruuvaa ikkunan kiinni ja jatkaa matkaa taas kolmansiin punaisiin valoihin.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

No, kolmansissa punaisissa valoissa taas tää blondi ajaa Suzukinsa kuorma-auton viereen ja blondi taas juoksee kuorma-auton ympäri ja koputtaa kuskin ikkunaan. Kuski avaa taas ikkunan ja blondi selittää: ”Moi mun nimi on Linda ja sun kuormas alkaa valua ulos lavalta”.

Kun valot vaihtu vihreiksi kuski paino kaasua ja kerkis seuraaviin punaisiin ennen blondin Suzukia Swiftiä, hyppää ulos kuorma-autosta ja juoksee Suzukin kuskin puolelle ja koputtaa ikkunaan. Blondi avaa ikkunan ja kuorma-autokuski sanoo: Hei, mun nimi on Lauri, ja tää on tiensuolausauto!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliNäin käy kun miehet yrittävät ostaa naisten tavaroita kirppiksellä!
Seuraava artikkeliElli näki jotain jännää