Joulun aika on piparien aikaa! Monet pitävät pipareiden leipomisesta, sillä saahan pipareista tehtyä omanlaisiaan keksejä, joista koko perhe voi nauttia. Leipomisessa voi käyttää paljon mielikuvitusta, kuten näistä alla olevista kuvista voit nähdä.

Star Warsin aika on käsillä (ainakin joillekin meistä), ja emme saa tarpeeksemme tästä. Onneksi Star Wars Leipomo (kyllä! Sellainen on olemassa!) Tukholmassa, luo uskomattomia Star Wars -aiheisia pipareita. Tämä on mitä tervetullein uutinen Star Warsin faneille Ruotsissa.

Upein taideteos on selvästi Imperial Star Destroyer: niin yksityiskohtainen teos, että sitä tuskin kehtaa edes tuhota. Tämä pipariteos on tällä hetkellä Tukholman DICE:n toimistossa esittelyssä. Näihin pipareihin on mennyt hyvin kauan aikaa ja niihin on kulunut paljon mielikuvitusta. Kaikilla meillä ei pysy muumit laakossa edes tavallista piparkakkutaloa kootessa.

- ILMOITUS -


Tämä sama leipomo on tehnyt jopa Millenium Falconin, joka on aivan yhtä upea kuin voisi odottaakin. Tästä inspiraatiota! Katso kuvat alta ja tägää leipojakaverit!

#1.

 


Leivotko pipareita? Ota oppia tästä Star Wars teemasta!

Christa -
HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun