Lähde:Youtube

Lihakset, jotka luutuvat – kummallista!

Kaikilla meillä on varmasti lihasjumeja ja hetkiä, jolloin tuntuu että raajoja on vaikea liikuttaa. Mutta tällä lapsella se on todellinen asia loppuelämänsä.

Englannin Boltonissa asuva, seitsemänvuotias Luciana Wulkan, sairastaa sairautta, joka saa hänen lihaksensa muuttumaan luuksi.

Tällä nuorella lapsella on sairaus, joka rajoittaa hänen liikkumiskykyään. Hänen lihaksensa pikkuhiljaa luutuvat ja kovettuvat niin, että aikuisena hän todennäköisesti on kuin elävä patsas, eikä kykene liikkua.

- ILMOITUS -


Syntyessään Luciana oli täysin normaali, eikä hänessä ollut mitään muuta poikkeavaa, kuin erilaiset isovarpaat. Myöhemmin kuitenkin oireita alkoi tulla.

Lucianan äiti kertoo videolla, että hän oli eräänä iltana katsonut televisiosta dokumenttia liittyen tähän sairauteen, ja huomasi dokumentissa paljon sellaisia yksityiskohtia, joita hänen tyttäressään on myös.

Videolla nähdään, kuinka Lucianan selässä kasvaa erilaisia luita, joita ei normaalisti kuuluisi olla. Välillä ne ovat todella kipeät, joka tekee Lucianan hyvin surulliseksi, sillä hän toivoo että voisi olla kuin muut lapset. Ylimääräistä luuta ei voi poistaa kirurgisesti, sillä se saa aikaan uuden luun kasvamisen.

Osallistu keskusteluun