Lähde:Youtube

Lintu selittää omistajalleen, miksi sen pitäisi saada tehdä pahojaan – hulvaton keskustelu!

Koirat ja kissat ovat hyvin tavallisia lemmikkejä, mutta hieman harvemmin nähdään lintuja kotioloissa. Kanarialinnut ja papukaijat saattavat olla kuitenkin hyvin hauskoja lemmikkejä etenkin, jos ne oppivat puhumaan. Tällä kertaa näemme linnun, joka ei ihan puhu sanoilla, mutta saa pointtinsa kerrottua omistajalleen sitäkin selvemmin.

Linnut voivat olla hyvin hauskoja keskustelukavereita, mutta osaavat ne olla melkoisia tuholaisiakin. Tällä kertaa näemme linnun, joka oli ilmeisesti jäänyt kiinni itse teosta syödessään omistajansa seinää. Omistaja oli torunut lintua, ja nyt lintu on suuttunut. Se kertoo omistajalleen hyvin selvin sanoin, miksi hänen pitäisi antaa syödä seinää.

Tällä alla olevalla videolla näemme huvittavan keskustelun, jota lintu yrittää ylläpitää omistajansa kanssa. Lintu puhuu kovaan ääneen ja lakkaamatta, mutta omistaja ei ota linnun perusteita kuuleviin korviinsa. Lintu kuitenkin jatkaa höpöttelyä erittäin äänekkäästi ja selvästi vaatien, että omistaja antaisi sen syödä seinää.

Lintu taisi kuitenkin hävitä tämän keskustelun!

Katso huvittava video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun