Lähde:Youtube

LÄHDEOzzyMan

Luulitko, että sade on vain negatiivinen asia – nämä kadut heräävät henkiin sateen ansiosta

Sade ei tee vain luonnosta kaunista.

Vesisateen hyötyjä ei voi tarpeeksi korostaa, mikäli vettä tulee sopivasti, eikä niin, että paikat tulvivat aiheuttaen tuhoa luonnolle sekä ihmisten rakennelmille. Harvoin kuitenkaan pidämme erityisesti sateesta esimerkiksi kaupunkialueilla. Tästä syystä moni hakeutuukin suojaan sateelta ja se aiheuttaa ylimääräistä hässäkkää kaduilla.

Sade ei myöskään usein tee kaupunkiympäristöstä kovinkaan viihtyisää, sillä lammikot täyttävät kadut ja pilvisyys tekee kaupungeista entistä harmaampia. Aina asian laita ei kuitenkaan ole näin ja siihen auttaa Project Monsoon.

Projekti pitää sisällään maalauksia, jotka on tehty katuihin. Ne eivät näy silloin, kun maa on kuiva, vaan vasta sitten, kun siihen sataa vettä päälle. Ilmiö ei ole uusi keksintö, sillä niitä on muun muassa mukeissa, lusikoissa ja t-paidoissa.

- ILMOITUS -


Seuraavista upeista kuvista voi nähdä hyvin, kuinka kadut heräävät henkiin, kun maalausten päälle sataa vettä. Ehkäpä ihmiset alkavat tämän jälkeen viihtymään paremmin sateessa tai jopa odottamaan sitä?

1. Vasemmalla katu ennen maalausta, joka herää henkiin veden voimasta.

2. Lähikuvaa maalista ja kadusta.

3. Kumpi on upeampi?

4. Harmauden keskelle väriä.

Osallistu keskusteluun