Lähde:Youtube


Miehet kokeilevat akryylikynsiä – hulvatonta!

Naiset joutuvat päivittäin kamppailemaan monen sellaisen asian kanssa, joista miehillä ei ole harmainta aavistustakaan. Esimerkiksi hiusten laittaminen, meikkaaminen, taskuttomat housut ja jopa pitkät akryylikynnet ovat asioita, joista miehet eivät tiedä yhtään mitään. Nämä neljä rohkeaa miestä tosin päättivät kokeilla, miten akryylikynsien kanssa eletään.

The Try Guys ovat rohkea nelikko, jotka kokeilevat erittäin kummallisia asioita. He ovat jopa kokeilleet sitä, miltä 14 tunnin synnytyskivut tuntuvat. Tällä kertaa he kokeilevat akryylikynsien kanssa elämistä vuorokauden verran. Miesten kynnet ovat erittäin pitkät, kauniit ja hyvin bling!

Miehet raportoivat, että kaikista hankalinta on napittaa paita, tekstata puhelimella ja laittaa piilolinssejä silmiin. Jopa kolikon poimiminen pöydältä tuottaa jonkin verran hankaluuksia. Miehet olivat silminnähden innoissaan kokeillessaan kynsien kanssa elämistä iltaa viettäessään, mutta Eugene raportoi, että hänellä meni 2 tuntia pukeutua, kiitos pitkien kynsien.

- ILMOITUS -


Katso hupaisa video alta ja jaa kavereille! (Etenkin miehille, jotka eivät vain ymmärrä, kuinka paljon energiaa pitkät kynnet vievät arkipäivässä!)

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun