Lähde:Youtube

Mies ja vaimo voittavat molemmat miljoona dollaria – vain kuukausia välissä!

Sana ”onni” ei riitä kuvaamaan sitä tapahtumaa, mikä iski Randolphissa, Massachusettsissa, eräälle pariskunnalle. Tällaista tuskin on historian aikana tapahtunut ollenkaan. 

Robert Goodwin voitti hiljattain 1 miljoonan dollarin jättipotin 5 dolalria maksavasta lottolipukkeesta. Hänen vaimonsa Jane voitti 1 miljoonaa dolalria Publishers Clearing Housen arvonnasta elokuussa. Tämä on melkoinen pamaus rahaa yhdelle perheelle.

Mies valitsi $650 000 summan rahaa kerralla, ostaakseen kodin jostain, missä heidän ei tarvitse kamppailla lumen kanssa. ”Ei enää lumen lapiointia,” hän sanoo.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Goodwinien onnenpuuska tapahtui sen jälkeen, kun nainen voitti 5 miljoonaa dollaria New Yorkin lotossa viime viikolla, kun hänelle annettiin lippu väärään peliin. Hän suostui ostamaan lipun joka tapauksessa, ja kuinkas siinä sitten kävikään!

Amerikkalaiset käyttävät noin $207 lottolippuihin vuodessa, mutta harvoin saavat tällaisia tuloksia. Onko lottoaminen siis sen arvoista? Joillekin on! Tällainen onnenpuuska tarvitsee jo melkein avukseen neliapilan, jäniksen käpälän ja hevosenkengän.

Suomessakin lototaan melkoisella vimmalla. Toivottavasti iskee moinen potti suomalaisillekin pian, jotta joku pääsee nauttimaan rikauksista!

Osallistu keskusteluun