Lähde:Youtube

Mies juoksi Yhdysvaltojen läpi kolme kertaa vuoden sisällä – melkoinen Forrest Gump!

Olemme kaikki varmasti nähneet 90-luvulta tutun elokuvan, Forrest Gumpin. Tässä elokuvassa Forrestin jalat ovat alussa hyvin kehnot sairauden johdosta, mutta hän onnistuu tekemään ennätyksellisen juoksun elokuvan puolivälissä. Forrest sanookin elokuvassa ”halusin vain juosta,” ja siitä on tullut melkoisen tunnettu lause.

Tämä mies, Rob Pope, on kotoisin Liverpoolista ja on 39-vuotias juoksija. Hän sai idean USA:n halki juoksemisesta 15 vuotta sitten ja Forrest Gump -elokuva on antanut hänelle paljon inspiraatiota. Hän päätti juosta läpi Amerikan muutamaan otteeseen, kunnes hän vihdoin teki siitä todellisuuden.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Hän alkoi kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen juoksullaan. Rob on ainoa mies, joka on juossut Amerikan halki kolme kertaa vuoden sisällä. Rob sanoo, että juokseminen oli mielelle ja fysiikalle hyvin haastavaa, sillä yksinäisyys ja jatkuva toisto tulivat raskaaksi.

Viimeisen juoksunsa päättyessä hän kuitenkin teki jotain mahtavaa: kosi tyttöystäväänsä Nadinea. ”Nadine on aina ollut tukenani. Nyt oli oikea hetki,” Rob sanoo. Pariskunnalla on vauva, ja he ovat nyt kihloissa!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliTosielämän romantikot eivät häpeile – toiminta on se mikä ratkaisee
Seuraava artikkeliTämä nainen pelasti oravan – ja nyt oravasta on tullut varsinainen lemmikki!