Lähde:Youtube


Mies käveli baariin lemmikkialligaattori vierellään

Mies käveli baariin lemmikkialligaattori vierellään. Hän laittoi alligaattorin baarin tiskille ja kääntyi hämmästyneiden asiakkaiden puoleen. ”Minä teen teidän kanssa diilin. Minä avaan alligaattorin suun ja panen sukuelimeni sisään. Sitten alligaattori sulkee suunsa. Minuutin kuluttua se avaa suunsa  ja minä otan sukuelimeni pois vahingoittumattomina. Todistettuanne tämän esityksen, jokainen teistä tarjoaa minulle drinkin. Ihmisjoukko mutisi hyväksyvästi.
Mies nousi baaritiskille, pudotti housunsa  ja laittoi vehkeensä alligaattorin avoimeen suuhun. Alligaattori sulki suunsa  ja ihmisjoukko haukkoi henkeään. Minuutin kuluttua mies kahmaisi olutpullon ja kopautti kovaa alligaattoria päähän. Alligaattori avasi suunsa  ja mies otti sukuelimensä pois vahingoittumattomana kuten oli luvannut. Väkijoukko riemuitsi ja ensimmäiset ilmaisista juomista oli tuotu.

Sitten mies teki toisen tarjouksen. ”Maksan kenelle tahansa  100 dollaria, joka haluaa kokeilla.” Väkijoukko hiljeni. Hetken kuluttua nousi baarin takana käsi ylös.

Nainen sanoi arasti, ”Minä kokeilen, mutta sinun täytyy luvata ettet lyö minua olutpullolla päähän.”

- ILMOITUS -


HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun