Lähde:Youtube

Mies oli eräänä päivänä ylittämässä katua, kun sammakko kutsui häntä ja sanoi

JAA

Mies oli eräänä päivänä ylittämässä katua, kun sammakko kutsui häntä ja sanoi: ”Jos suutelet minua, muutun kauniiksi prinsessaksi.”

Mies kumartui ja poimi sammakon ja laittoi sen taskuunsa. Sammakko ryhtyi taas puhumaan ja sanoi: ”Jos suutelet minua ja muutat minut takaisin kauniiksi prinsessaksi, kerron kaikille kuinka älykäs ja urhea sinä olet ja olet sankarini.”

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Mies otti sammakon taskustaan, hymyili ja laittoi sen takaisin taskuunsa. Sammakko puheli edelleen ja sanoi: ”Jos suutelet minua ja muutat minut takaisin kauniiksi prinsessaksi, olen sinun rakastajasi koko loppuviikon.”

Mies otti sammakon taskustaan, hymyili sille ja laittoi sen takaisin taskuunsa. Sammakko huusi taskusta: ”Jos suutelet minua ja muutat minut takaisin kauniiksi prinsessaksi, jään luoksesi kokonaiseksi vuodeksi je TEEN AIVAN MITÄ HALUAT.”

Taas mies otti sammakon taskustaan ja hymyili sille ja laittoi takaisin taskuunsa. Viimein sammakko kysyi: ”Mikä nyt on? Olen kertonut olevani kaunis prinsessa ja olen luvannut jäädä luoksesi vuodeksi ja tehdä ihan mitä haluat. Miksi et suutele minua?”

Mies vastasi: ”Kuule, olen tietokoneohjelmoija. Minulla ei ole aikaa tyttöystäville, mutta puhuva sammakko on ihan kiva.”

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliPerhe istui joulupöydässä ja poika kysyy isältään: Kuinka monenlaisia rintoja naisilla on?
Seuraava artikkeli12 hamstraajakissaa jotka eivät häpeile ongelmaansa – Katso kuvat