Lähde:Youtube

Mies poistatti osan korvastaan – uusi trendi maailmalla?

Oman kropan leikkeleminen ja muokkaaminen on alkanut muoti-ilmiönä kasvaa todella paljon viime vuosina. Ei ole kauaakaan, kun eräskin mies laitatti itselleen otsaansa sarvet. Myös kielen leikkaaminen kahteen osaan on ollut hyvin suosittua, samoin kuin hampaiden viilaaminen ja nenän sekä silmien muokkaaminen. Nyt näemme kuitkin jotain todella kummallista.

Hiljattain kuitenkin eräs mies lensi Australiasta Tukholmaan vieraillakseen Calm Body Modification Studiolla. Täällä mies päätti poistattaa korvansa keskiosan. Chai Maibert omistaa kyseisen studion ja hän on tehnyt moisia toimenpiteitä aikaisemminkin. Myös kielen leikkaaminen on hyvin tavallista tällä studiolla.

Tässä alla olevassa kuvassa näet korvan leikkauksen. Kuva on otettu heti leikkaukden jälkeen, joten tikit ovat vielä paikallaan ja se näyttää melkoisen rajulta, mutta ulkonäkö muuttunee, kun korva paranee. Omistaja sanoo, että tällainen saattaa vaikuttaa kuuloon ainakin ensimmäisinä viikkoina, ennen kuin aivot oppivat vastaanottamaan ääniä reiästä huolimatta.

- ILMOITUS -


Katso hurja kuva alta! Haluaisitko itsellesi tällaisen reiän korvaan?

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun