Kanadalainen Robert Bezeau kyllästyi joka paikassa lojuviin muovipulloihin. Hän alkoi hyödyntää niitä, ja rakentaa niistä taloja.

Robert Bezeau keksi mahtavan uudiskäytön muovipulloille. Hän muutti panamaan Bocas del Toroon, ja alkoi rakentamaan muovipullokylää. Tämän kylän tavoitteena on vähentää muovijätettä hyödyntämällä sitä talojen rakentamisessa. Täytyy sanoa, että idea on kerrassaan nerokas.

Robert ehdottaa, että muovipulloja voitaisiin hyödyntää paljon muussakin, esimerkiksi navetoissa, uima-altaissa, teissä, vesisäiliöissä, ladoissa ja paljon muissa kohteissa. Yhden talon rakentamiseen kuluu noin 14 000 muovipulloa, ja kylään rakennettiin myös linna, johon kului 40 000 muovipulloa. Linnan rakentamisen ideana oli saada ihmiset ymmärtämään, kuinka paljon muovijätettä ympärillämme on, ja että jokainen alkaisi uudiskäyttämään muovia.

Käynti tuon kaltaisessa paikassa pistää takuulla ajattelemaan muovin uudiskäyttöä. Eli kaikki vain ideoimaan, jottemme huku muovijätteeseen. Toivottavasti muovin uudiskäyttö leviää ympäri maailman!

- ILMOITUS -


Katso kuvat muovipullorakentamisesta!

Panamassa, Bocas del Torossa on muovipullokylä

 


Mies rakentaa taloja muovipulloista! – Todella nerokasta!

Jolanda -
HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun