Lähde:Youtube


Miten saa ajan kulumaan liikenneruuhkassa – kokeile vaikka tennistä?

Tällä tyylillä saa vähintäänkin ihmetteleviä katseita.

Liikenneruuhkien palaaminen on varma merkki siitä, että koulut ja työt ovat jälleen alkaneet kesälomien jälkeen. Monet, jotka ovat käyneet töissä heinäkuun ajan, ovat saaneet nauttia hyvin liikkuvasta liikenteestä omalla autolla ajaessaan. Lomat on havaittu myös julkisissa kulkuneuvoissa, kuten junissa ja busseissa, joissa on ollut varsin hyvin istumapaikkoja.

Olipa sitten lomakausi tai ei, voi liikenteen aina ruuhkauttaa jokin yllättävä tapaus, kuten esimerkiksi liikenneonnettomuus. Hiljattain Britanniassa Newburyssa onnistuttiin kuvaamaan tilanne, jossa kaksi miestä päättivät kuluttaa aikaansa liikenneruuhkan keskellä varsin persoonallisella ja huvittavalla tavalla.

Ruuhkan kerrotaan aiheutuneen liikenneonnettomuudesta, joten liikenne pysyi paikallaan hieman pidemmän aikaa. Kaksi miestä kuvattiin kuluttamassa aikaansa ruuhkassa pelaamalla tennistä. He olivat nousseet kulkuneuvoistaan pallottelemaan toiselle kaistalle.

- ILMOITUS -


Onnettomuus aiheutti noin 24 kilometrin jonot ja kokonaisuudessaan liikenne pysyi paikallaan noin 90 minuuttia. Kyseisessä ajassa voikin jo pelata tennistä siten, että pintaan saa jo melko hyvän hien.

https://www.youtube.com/watch?v=BqK7f7XpauQ

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun