Lähde:Youtube


Et usko kuinka helppoa jälkiruokien teko on – Ota tästä vinkit talteen!

Oletko sinä jälkiruokien ystävä? Siinä tapauksessa tulet pitämään tästä seuraavasta videosta. Video on nimittäin kooste erilaisista jälkiruuista ympäri maailmaa ja siitä, kuinka helppoa ja yksinkertaista niiden valmistaminen onkaan! Oletko valmis?

Videolla nähdään herkullisia ja yksinkertaisia reseptejä. Ne ovat niin helppoja, että niissä ei mene paljoa aikaa eikä rahaakaan mutta ovat sitäkin herkullisempia.

Oletko kyllästynyt perinteisiin jääpaloihin juomassasi? Tiesitkö, että saat herkullisia ja myös kauniin värisiä jääpaloja pakastamalla kuutioita esimerkiksi vesimelonista tai mangosta?

- ILMOITUS -


Pelkällä jääpalamuotillakin saa vaikka ja mitä aikaan. Esimerkiksi japanilainen mochi, joka tehdään asettamalla jääpalamuotin päälle taikina, ja koloihin jäätelöä. Toinen taikina päälle ja saat upean naposteltavan jälkiruuan!

Jos teet jääpaloja, joihin laitat tikun, ja upotat sen lähes kokonaan sulaan suklaaseen, saat pieniä suklaisia kuppeja jään sulaessa pois. Näihin kuppeihin voit mielesi mukaan laittaa vaikka ja mitä herkkuja luodaksesi upean jälkiruuan.

Joko innostuit? Katso video ja tutustu yli kymmeneen mahtavaan jälkiruoka ohjeeseen ja vinkkiin. Näin helppoa ja vaivatonta se on!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun