Moni tietää, että ylimääräiset kilot voivat tulla salakavalasti vuosien mittaan, ja helposti, mutta niiden poissaanti onkin jo haastavampi juttu.

34- vuotias Nikki Webster painoi huikeat 280 kiloa. Hänelle kävi niinkuin monelle muullekin, eli syöminen lähti totaalisesti lapasesta. Nikki kertoo, että syömisestä on tullut hänelle riippuvuus. Joka paikkaan sattuu, jopa normaalit arkirutiinit alkavat olla haastavia.

Nikki pääsi mukaan ohjelmaan, ” elämäni 200kilon kanssa ”, ja siitä alkoi hänen elämäntapamuutoksensa. Hän laihdutti ensin 25 kiloa, jotta pääsi vatsalaukun pienennysleikkaukseen. Leikkaus sujui hyvin, ja vuodessa naisen paino putosi 95 kiloa.

Mutta kyse ei ollut pelkästään tuosta leikkauksesta, vaan Nikki meni terapeutille, ja he pureutuivat syömishäiriön ytimeen. Näin nainen tahtoi varmistaa, ettei palaisi vanhoihin syömisrutiineihinsa. Kun painoa oli pudonnut huikeat 158 kiloa, pääsi Nikki leikkaukseen, jossa häneltä poistettiin yli 25 kiloa roikkuvaa nahkaa.

- ILMOITUS -


Nykyään Nikki painaa alle 80 kiloa, ja Hän on mennyt naimisiin Marcus nimisen miehen kanssa. Tässä meillä on todellinen selviytymistarina, joka innostaa takuulla jokaista painonsa kanssa kamppailevaa kanssaihmistä.

Katso huikeat kuvat muodonmuutoksesta!

 


Nainen laihtui 200 kiloa vain kahdessa vuodessa! – Katso kuvat upeasta muutoksesta!

Jolanda -
HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun