Lähde:Youtube


Nainen muutti nimensä Maija Poppaseksi – uravalinta onnistui

Astetta vakavammin otettava työtehtävä.

42-vuotias brittinainen Emma Davenport on tehnyt aina työkseen lastenhoitoa. Lasten hoitaminen on suorastaan hänen suvussaan, sillä hänen äitinsä teki aikoinaan samaa työtä.

Hän onkin ottanut omaan työhönsä paljon vaikutteita äitinsä otteista, jotka olivat varsin omistautuneita, niissä oli rakkautta ja työnjälki oli kannustavaa. Itse Emma aloitti lasten hoitamisen noin 18-vuotiaana.

Emma sai työstään paljon positiivista palautetta, sillä sen tekeminen tuli suoraan hänen sydämestään. Häntä kehuttiin ja hänen kerrottiin olevan ja toimivan kuin Maija Poppanen, joka kuvitteellinen hahmo saduista.

- ILMOITUS -


Mitä ilmeisimmin Emma otti työnsä ja kehut varsin tosissaan, sillä hän kysyi hiljattain mieheltään lupaa erikoiseen asiaan. Emma nimittäin halusi vaihtaa nimensä Maija Poppaseksi eli Mary Poppinsiksi.

Hieman ehkä yllättävää, hänen miehensä kannusti Emmaa nimenvaihtoon. Näin ollen hän vaihtoi nimensä kuuluisan satuhahmon mukaan ja on nyt virallisesti Maija Poppanen. Mikäli hänet haluaa palkata, onnistuu se osoitteessa https://www.childcare.co.uk/. Luultavastikaan hän ei kuitenkaan tee keikkaa Suomessa?

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun