Lähde:Youtube

Nainen pukeutuu kuin pastelligootti – mitä ihmettä?

Nykyään monet ilmaisevat itseään pukeutumalla. Enää ei ole samanlaisia odotuksia pukeutumisen suhteen kuin muutama vuosikymmen sitten, ja ihmiset pukeutuvat rohkeammin ja taiteellisemmin. Monet ovat etenkin saaneet inspiraatiota japanilaisesta harajuku- ja kawaii-muodista.

Olemme tavanneet jo muutaman ihmisen, jotka haluavat näyttää nukeilta tai Barbieilta. Tällä kertaa tapaamme kuitenkin erään nuoren naisen, joka asuu Yhdysvalloissa Rhode Islandilla. Hän ei ole oman itsensä mukaan nukke, vaan ennemminkin pastelligootti.

Hän rakastaa meikkaamista ja meikki on hänen oma tapansa ilmaista itseään. Hänen hiuksensa ovat kaksiväriset ja hän pukeutuu erittäin luovasti. Nainen sanoo heräävänsä joka aamu noin 1,5 tuntia ennen kuin hänen tulee olla valmiina, sillä meikkaamiseen menee aikaa.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Hän ja hänen poikaystävänsä saavat jonkinlaisia kommentteja kulkiessaan kadulla, mutta ne ovat enimmäkseen positiivisia. Hän tosin sanoo tietävänsä ihan täysin, että ei voi miellyttää kaikkia pukeutumisellaan. Nainen haluaakin rohkaista kaikkia olemaan oma itsensä ja pukeutumaan haluamallaan tavalla.

Katso inspiroiva video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun