Lähde:Youtube


Nainen unohti vauvansa lentokentälle – pakotti koneen kääntymään takaisin!

Vanhempana oleminen ei ole helppoa. Etenkin pienten lasten kanssa toimiminen päivittäin saattaa saada ihan jokaisen väsymään ja unohtelemaan asioita. Ehkä joku äiti on saattanut unohtaa hakea lapsensa koulusta tai tarhasta, mutta kuinka moni on unohtanut lapsensa lentokentälle?

Hiljattain Saudi-Arabiassa tapahtui jotain todella kummallista. Eräs nainen nimittäin huomasi kesken lennon Saudi-Arabiasta Malesiaan, että hän oli unohtanut vauvansa lentokentälle. Ilmeisesti nainen oli oleskellut lentokentän lounge -osassa, kun hän oli lähtenyt kiireellä portille ja unohtanut vauvansa.

Nainen pakotti lentokoneen kääntymään takaisin ja hän sai lapsensa takaisin. Netissä on kuitenkin mietitty sitä, että miten ihmeessä nainen on istunut lentokoneessa koko valmisteluajan ja nousun huomaamatta sitä, että lapsi oli jäänyt lentokentälle. Kapteenin ja lentokentän välillä käyty keskustelu paluusta takaisin kentälle on jopa päätynyt Youtubeen ja saanut yli 1,8 miljoonaa katselukertaa.

- ILMOITUS -


Vaikka unohtelu on tyypillistä, niin eiköhän ihan jokaisen vanhemman sen verran pitäisi pystyä muistamaan, että hän ottaisi lapsensa mukaan lentokentältä lähtiessään.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun