Lähde:Youtube

Naisen eyelinerin arvostelu menee viraaliksi, kun hän julkaisee kuvan itsestään auto-onnettomuuden jälkeen!

Jokainen meikkava nainen tietää sen turhautumisen tunteen, kun meikit leviävät kasvoille itkun jälkeen tai sadepäivänä. Vedenkestävätkin meikit yleensä loppujen lopuksi tuhrautuvat hieman ja etenkin eyeliner harvoin säilyy täydellisenä. 

Shelby Pagean koki jotain hyvin kummallista. Tämä 25-vuotias nainen oli auto-onnettomuudessa, jonka seurauksena hän oli onnekas ollessaan edes elossa. Shelby vietiin ensiapuun, jossa hän vietti tuntikausia. Hän otti hoidon päätteeksi kuvan todisteeksi poliisille, ja huomasi ilokseen, että hänen eyelinerinsa oli täydellinen.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Tämän seurauksena hän päättikin julkaista kuvan Instagramissa ja jättää Tattoo Eyelinerille uskomattoman arvostelun. Hän sanoo, että kaiken itkemisen ja veren poispyyhkimisen jälkeenkin hänen eyelinerinsa oli täydellinen, huolimatta siitä, että hänen ripsivärinsä ja muut meikit olivat levinneet pitkin kasvoja. Jopa kuuluisa Kat Von D oli kommentoinut naisen Instagramiin.

Nainen sai paljon myötätuntoisia kommentteja, ja kyseisen eyelinerin myynti varmasti nousi huimasti! Monet naiset sanovatkin, että he ovat kokeneet samanlaisen tilanteen kyseisen eyelinerin kanssa. Eräs pyöräonnettomuudessa ollut nainen sanoi samaa ja kiitteli uskomatonta eyelineriaan.

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliTässä kissatalossa opetellaan heittämään yläfemmoja! – Jotta kissat adoptoitaisiin!
Seuraava artikkeliJos olet joskus luullut, että pesukone syö sukkia… voit olla oikeassa!