Lähde:Youtube

Opiskelija yritti välttää vanhempien vierailun – soitti pommivihjeen lentokentälle!

Jokainen omillaan asuva varmasti on ainakin joskus yrittänyt välttää vanhempiensa vierailun, keinolla millä hyvänsä. Kaikille se ei toki ole ongelma, mutta eräälle korkeakouluopiskelijalle se olisi ollut liikaa. Ranskalainen, Rennesissä asuva, 23- vuotias opiskelija teki melko radikaalin tempun vain, jottei tarvitsisi tavata vanhempiaan.

Nimettömänä pysyvän korkeakouluopiskelijan vanhemmat olivat EasyJetin lennolla EZY4319 Lyonista Rennesiin matkalla lapsensa luokse kylään, kunnes matkaan tuli pelottava käänne.

Kun lento oli jo ilmassa, viranomaiset saivat nimettömän ilmoituksen uhkasta lentokoneessa. Soittaja epäili, että tässä koneessa olisi pommi.

- ILMOITUS -


EasyJetin lento käskytettiin kääntymään takaisin Lyoniin, jotta koneeseen tehtäisiin tarkastus pommin varalta, mutta mitään ei kuitenkaan löytynyt koneesta.

Puhelua tutkineet viranomaiset saivat selville sen, että puhelun takana oli 23-vuotias opiskelija, joka yritti viimeiseen asti välttää vanhempiensa vierailun, jota olivat kyseisellä lennolla.

Poliisi vei soittajan säilöön ja sakotti häntä perustuen valheelliseen vihjesoittoon liittyen lentoturvallisuuteen.

Soittajaa voi pahimmillaan odottaa viiden vuoden tuomio sekä 85,000 dollarin sakot soittamastaan perättömästä vihjeestä liittyen pommiin lentokoneessa.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun