Lähde:Youtube


Ovatko fretit hauskempia kuin kissat?

Eläimet ovat hauskoja. Ne ovat aina iloisia ja niiden uteliaisuus on vertaansa vailla! Emme voi olla ihmettelemättä niiden tapaa nähdä maailma aina uskomattomana leikkipaikkana. Monet meistä katsovatkin kissa- ja koiravideoita, sillä ovathan ne melkoisen hulvatonta katseltavaa. Mutta tiesitkö, että fretitkin voivat olla melko huvittavia otuksia?

Fretit ovat suloisia pieniä otuksia, joita ei kovin usein nähdä lemmikkeinä. Monilla on lemmikkinä koira, kissa, kani, lintu tai vaikka pieniä jyrsijöitä. Fretit ovat kuitenkin melkoisen hauska vaihtoehto lemmikiksi kotiin!

Mutta niin kuin muutkin lemmikit, myös fretit tarvitsevat kärsivällisyyttä. Nekin nimittäin osaavat olla tuholaisia! Tällä alla olevalla huvittavalla videolla näemme todisteen siitä, että fretit osaavat tehdä tuhoja samalla tavalla kuin kissat ja koiratkin. Ne myös leikkivät mielellään kissojen ja koirien kanssa, nukkuvat omistajansa sylissä ja pyyhältävät menemään pitkin taloa.

- ILMOITUS -


Tällä videolla näemme tuholaisia, automaattisella imurilla ratsastavia frettejä, kissojen ja koirien päällä kiipeileviä hupsuja frettejä ja vaikka mitä muuta.

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun