Lähde:Youtube


Pahvista tehty radio-ohjattava lentokone – tästä ei ilo enää aidommaksi muutu!

Jos tämä nauru ei tartu, niin sitten ei mikään.

Maailmassa on monia eri keinoja pitää hauskaa ja saada omasta elämästään elämisen arvoinen. Aina hauskanpitoon ei edes aikuisiälläkään tarvitse liittyä alkoholin käyttö.

Joskus nimittäin riittää se, että pystyy rakentamaan jotain, minkä toimivuuteen ei välttämättä usko, mutta se toimiikin erittäin mallikkaasti. Näin tapahtui seuraavalla videolla.

Videolla kaksi kaverusta ovat onnistuneet rakentamaan radio-ohjattavan lentokoneen, mutta ei suinkaan kovin perinteisiä materiaaleja käyttäen. Lentokoneen potkuri, moottori ja muu tekniikka on varmasti normaalilla tasolla, mutta itse runko ihmetyttää.

- ILMOITUS -


Kaverukset ovat nimittäin valmistaneet radio-ohjattavan lentokoneen rungon pahvista. He ovat lennättämässä sitä ensimmäistä kertaa ja kaverukset vaikuttavat siltä, että he eivät juurikaan usko sen lentämiseen.

Epäilyksistä huolimatta kone näyttäisi toimivan varsin mallikkaasti, joka saa kaverukset myös erittäin iloisiksi. Heidän naurunsa videon taustalla on yksinkertaisen tarttuvaa, joka saa huulet vähintäänkin hymyasentoon.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun