Lähde:Youtube


Perhe asuu modernissa 28 neliömetrin teltassa – superkaunista!

Kukapa ei haluaisi säästää asumiskustannuksissa? Maailmasta löytyy monia ihmisiä, jotka ovat olleet erittäin luovia asumisratkaisuissaan säästääkseen mahdollisimman paljon rahaa. Olemme nähneet esimerkiksi hiekkalinnassa asuneen miehen! Tällä kertaa näemme kuitenkin perheen, joka asuu teltassa.

Tämä perhe, joka koostuu kahdesta aikuisesta ja kahdesta lapsesta, asuu 28 neliömetrin teltassa Uudessa Meksikossa, Yhdysvalloissa. He halusivat päästä lähelle luontoa ja luoda itselleen asuintilan, jossa oli telttamainen tunnelma. He aloittivat rakentamalla teltan pohjan ja seinät puusta. Tämän jälkeen he pingottivat telttakankaan kehikon yli ja laittoivat vielä muovin teltan yli pitääkseen sateen ja kosteuden poissa.

He asuvat erittäin ekologisesti ja kokkaavat suurimman osan ruoastaan grillissä. Ainoa miinus tässä superkauniissa teltassa on se, että heillä ei ole suihkua, vaan he joutuvat käymään Katien äidin luoda tontin toisessa päässä suihkussa. Koko teltta maksoi heille huonekaluineen noin 5000 USA:n dollaria! Uskomatonta!

- ILMOITUS -


Emme voi olla ihastelematta tätä telttaa, joka käyttää minimaalisesti sähköä ja on hyvin lähellä luontoa-

Katso upea video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun