Lähde:Youtube

Perhe on elänyt veneellä jo 10 vuotta – seilaavat jatkuvasti!

Jokaisella on oma elämäntyylinsä ja -tapansa. Suurin osa ihmisistä elää omassa kodissaan, joko vuokratussa tai omistamassaan kodissa, käy koulussa ja tavallisissa töissä. Joskus ihmiset kuitenkin poikkeavat tavanomaisesta normista, kuten tämä luova perhe on tehnyt.

Tämä viisihenkinen perhe on asunut veneellä jo 10 vuotta. He aloittivat seilaamisen vuonna 2008 ja siitä asti he ovat matkustaneet maasta toiseen, seilaten omalla veneellään. Lapset sanovat, ettei heillä ole paljoakaan muistikuvaa maalla asumisesta. He muistavat vain elämänsä veneellä.

Perhe on käynyt jo 30:ssä maassa. He pysähtyvät eri maissa ja nauttivat kulttuurista ja harrastavat vaikka mitä. Lapset käyvät koulua tietokoneen välityksellä. He rakastavat lukemista ja piirtämistä. Perheen isä valmistaa purjeita ja äiti kirjoittaa. Lapset ovat tyytyväisiä elämäänsä veneellä, vaikka sanovatkin, että he ovat jääneet paitsi sosiaalisuudesta, mikä on osa tavallista koulunkäyntiä.

- ILMOITUS -


Äiti sanoo, että pyykin pesu veneellä on ikävää. Muuten perhe on oikein onnellinen veneellä, he valmistavat siellä ruokaa ja viettävät aikaa yhdessä.

Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun